وي ادامه داد: برگشت سازمان ميراث فرهنگي به دوره قبل نه تنها اهداف توسعه را تامين نميکند بلکه حرکتي عقبگرد و منفي است.
محمدي تاکيد کرد: بسياري از همکاران ما تلاش کردند که جايگاه توريسم را در دورههاي قبل بشناسانند و فعاليت آن را از وزارتخانهاي که درگير وظايف پيچيده ديگري بود خارج کنند تا بحثهاي مربوط به آن در قالب يک وزارتخانه پيگيري شود.
وي افزود: در دورههاي قبل که اين فعاليتهاي فعلي اين سازمان تحت نظر دو معاونت زير مجموعه وزارت ارشاد انجام ميشد، خيلي نتوانسته بوديم در اين حوزهها رشد کنيم و در خصوص مسائل گردشگري بسيار عقب بوديم. اما خوشبختانه با مذاکرات بسيار، مجلس شوراي اسلامي آن را پذيرفت که عملکرد اين سازمان از وزارتخانه ارشاد منفک کند.
مديرعامل سازمان سياحتي و مراکز تفريحي بنياد مستضعفان و جانبازان بيان کرد: ما به عنوان کساني که دستاندرکار اين صنعت هستيم، اين تصميم را به ضرر ميراث فرهنگي و گردشگري کشورمان ميبينيم چرا که با اجرايي شدن اين تصميم بسياري از مراکز اين حوزه به دليل نبود بودجه، حفاظت و مراقبت از بين خواهد رفت.
محمدي در بخشي ديگر از صحبتهايش با اشاره به جايگاه صنعت توريسم در هر کشور اضافه کرد: اگر چه جايگاه صنعت توريسم در هر کشوري اقتصادي است، ولي بعد فرهنگي را هم تحت پوشش قرار ميدهد و ميتواند فرهنگهاي مختلف را با يکديگر آشنا کند.
وي گفت:با وجود تبليغات منفي که عليه ايران وجود دارد ورود هر توريست ميتواند زمينههاي خنثيسازي اين تبليغات منفي را فراهم کند.
مديرعامل سازمان سياحتي و مراکز تفريحي بنياد تصريح کرد: طرح ادغام سازمان ميراث فرهنگي به وزارت ارشاد طرحي يک شبه و غير کارشناسي بوده و اميدورام که سازمان بتواند عواقب اين کار را براي نمايندگان روشن کند./102
انتهای پیام/